Jun 27, 2015, 7:10 PM

Прашинка в окото на чуждия мъж 

  Poetry » Humour
463 0 5

Красива съм

ни повече,

нито по-малко

от чужда, желана жена,

с която размина се.

Жалко?!

Не.

Прекрасно е всичко това.

Красива?!

Що не питаш мъжа ми,

какво мисли за твойта „змия“?

Убедена съм, същото.

Квит сте.

Се ла ви!  

Усмихни се сега!

 

Валентина Йосифова

25.06.2015 г.

© Валентина Лозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??