19.06.2018 г., 22:46 ч.  

Прав ти път 

  Поезия » Любовна
847 4 4

Роклята, червилото, ружът... 
Токчетата ми от миналото лято.... 
Книгите, тефтерите с хайку... 
Ключовете ти оставям до вратата... 

 

Кремовете, гримовете, документи... 
Плажната ми кърпа на цветя... 
На хладилникът с магнит от Рим защипвам... бележка със следните слова:

 

" Ключовете ти оставям до вратата, всичко твое си е тук. Почивката за двама до Небраска, си я карай с някой друг. Оставям снимките, албумите, писмата и ти казвам - Прав ти път" 

 

С мръсна газ излизам от квартала.  
Куфарите са на задната седалка, хванах и зелената вълна... 
Прав ти път щом мога да ти пожелая, пожелай ми в отговор - прав път.

© Натали П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??