18.06.2013 г., 20:43 ч.

Правдата е силната страна 

  Поезия » Гражданска
408 1 2

Аз гледам от ръба на отчаянието,

пред мене виждам фалш и суета

и чудя сеь ще оцелея ли след изпитанието,

ще вдигна ли отново пак глава.

 

Все боря се за истината във животаь

на всеки давам къс душа,

но тъмното в съюз със злото,

крадат от мойта светлина.

 

А злите хора си живеят волно,

изпиват бялата енергия на света,

заливат се със изобилие охолно

за тях е мил и свят греха.

 

Но истината и доброто ще изгреят,

ще осветят подмолната тъма,

тогава всички ще прозреят,

че правдата е силната страна.

 

 

Няма мисъл, дума и действие, която да не се отразява в ефира и да не се връща към нас.

 

 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Във всеки един от нас спи доброто и рано или късно ще се събуди.Благодарна съм за това,че има все по-събудени.Благодаря!
  • Споделям написаното. Пази душата. От души, като твоята черпи сила доброто! Поздрав! Хубаво е!
Предложения
: ??:??