22.11.2017 г., 1:20 ч.

Празни две очи 

  Поезия » Философска
331 0 0

Те нямат милост

и жал не ги лови, 

единствена утеха дирят.

Сърцето в горест,

празни две очи.

Очи, които никога не милват. 

© Нели Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??