Nov 22, 2017, 1:20 AM

Празни две очи 

  Poetry » Phylosophy
334 0 0

Те нямат милост

и жал не ги лови, 

единствена утеха дирят.

Сърцето в горест,

празни две очи.

Очи, които никога не милват. 

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??