13.02.2010 г., 11:40 ч.

Празнична свещ 

  Поезия » Любовна
499 0 5

Загасна празничната свещ,

оставила след пламъка и спомена, и  аромата.

Дали ще се повтори тази нощ? -

Задавайки си тоз въпрос,

очаквам утрото да ми подскаже.

 

Защо ме плаши радостта?

Защото после случва се да страдаш!

 

Оставам всичките тревоги на нощта

и, лягайки си, силно се надявам,

когато се събудя сутринта,

до мен да се окажеш.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??