13 feb 2010, 11:40

Празнична свещ 

  Poesía » De amor
497 0 5

Загасна празничната свещ,

оставила след пламъка и спомена, и  аромата.

Дали ще се повтори тази нощ? -

Задавайки си тоз въпрос,

очаквам утрото да ми подскаже.

 

Защо ме плаши радостта?

Защото после случва се да страдаш!

 

Оставам всичките тревоги на нощта

и, лягайки си, силно се надявам,

когато се събудя сутринта,

до мен да се окажеш.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??