6.12.2007 г., 10:02 ч.

Празник 

  Поезия » Любовна
649 0 2


Във мен ще звъннат сто звънци
и свещи празнични аз ще запаля.
Цветята, които подари ми ти,
сложих в кристална ваза.


Ще дойдат всички гости -
                              до един
безброй подаръци ще носят,
но днес на тоя ден за мен
                                Ти
и гост си, и подарък!

© Весела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??