Dec 6, 2007, 10:02 AM

Празник 

  Poetry » Love
703 0 2


Във мен ще звъннат сто звънци
и свещи празнични аз ще запаля.
Цветята, които подари ми ти,
сложих в кристална ваза.


Ще дойдат всички гости -
                              до един
безброй подаръци ще носят,
но днес на тоя ден за мен
                                Ти
и гост си, и подарък!

© Весела Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??