29.04.2011 г., 22:35 ч.

Празник 

  Поезия » За деца
1211 0 8


На Вики, с много обич!


Ох, как иде ми да кихна,
Слънчо май ми се усмихна
и ме щипна по нослето -
"Днес е празник на детето!
Скачай бързо от леглото
и приготвяй се, защото
ставаш вече по-голяма
дама, също като мама!
Ванко, Ради, Стела, Мони,
със цветя и със балони,
тичат в детската градина -
тържество, разбрах, ще има.
С песни ще те поздравят -
с стихче ще ти честитят,
най-накрая шест свещички
дружно, с теб, ще духнат всички."



© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??