29.11.2020 г., 16:56 ч.

Празник 

  Поезия » Любовна
376 0 1

Отпускам се на твоите гърди -

влюбен и щастлив, че не сънувам...

Сбъднати са моите мечти -

живея с теб и те празнувам!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??