Nov 29, 2020, 4:56 PM

Празник 

  Poetry » Love
377 0 1

Отпускам се на твоите гърди -

влюбен и щастлив, че не сънувам...

Сбъднати са моите мечти -

живея с теб и те празнувам!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??