10.02.2012 г., 13:01 ч.

Празнота 

  Поезия » Любовна
522 0 4

Празна съм.

Счупена стомна.

Вятър в отломките ми пищи.

Безобразно.

Самотност огромна

протяга зловещи клещú.

А - ха  да ме хване....

Злобно се киска

озъбен зимният студ.

В жестоки капани

без жал ме притиска

копнежът по теб. Като луд.

Полека, полека

без дъх ме оставя

без смисъл, без сън, без мечти...

Наивна пътека

сърцето ми става.

За всичко ти вярва... почти.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??