11.06.2008 г., 11:50 ч.

Празнота 

  Поезия » Философска
557 0 3
 

Потънах в лъжи (ревността ме погуби), последва насилие;

Развод, дела.

Авантюри, интриги, истерии, мистерии.

Злоба, завист.

Ненавист, непоносима ненавист.

Омраза - от любов към омраза.

Това има ли смисъл... има ли край?

А имаше ли любов?? Защо не можахме да се разбереме???

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??