Потънах в лъжи (ревността ме погуби), последва насилие;
Развод, дела.
Авантюри, интриги, истерии, мистерии.
Злоба, завист.
Ненавист, непоносима ненавист.
Омраза - от любов към омраза.
Това има ли смисъл... има ли край?
А имаше ли любов?? Защо не можахме да се разбереме???
© Силвия Герджикова All rights reserved.