22.11.2008 г., 9:24 ч.

Преброй до сто преди да кажеш сбогом 

  Поезия » Любовна
641 0 5
Посвещавам го на Н.

Събрахме се като стрелките на часовник,
тиктакащи във ритъма-любов.
Наивни с ласките на стар любовник,
изгарящ в трепета на порив нов.
Изпепелени в мощните окови,
времето за нас изцяло спря,
оставихме момента да говори,
а той редеше прелестни слова.
Сега какво е по-различно,
защо ги криеш  очите си,кажи,
ден след ден до болка прозаични,
живеем в страх и бавно се рушим.
Преброй до сто преди да кажеш сбогом,
преброй до сто и пак си помисли,
щракни със пръсти станеш ли готова,
пред теб са истини или лъжи.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??