Не зная грях ли е това
или пък орисия,
урок ли е
или си сбъдната мечта?
Душата ми във твойта се пречиства
и ставам някак по-добра.
Болка дланите ми пари,
да срещнат твоите добри ръце,
очите ми, към тебе приковани,
разчитат нежноста на твоето сърце.
Жадувам те,
тъй както болен,
жадува здраве -
дори и само ден!
Жадувам те,
тъй както полет,
жадува всеки окрилен!
А ти си моите криле и сила,
ти си утрото на моя ден!
Ако можех, нощем
бих завила с ласки
умората на твоя ден!
Бъди благословен!
с много обич и признателност
на моя съпруг
© Лъки Всички права запазени
колко си добра!
Къде са били очите ми?