12.02.2009 г., 5:34 ч.

Пред Огледалото... 

  Поезия » Друга
614 0 3

Преболяха горчиви думи,

сълзите безпътно разпиляха,

сами очите гледат себе си

в една изпадачна утайка.

 

Позагрубяла, ледена стоя

а огледалото се мръщи...

Аз ли бях, или не бях

щастлива, нещастна, луда.

 

Днес стоя без минало

само белези оставило...

Дали личат, или не личат,

а бях,

      бях,

           бях

                   ... днес дали Съм?

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??