29.12.2007 г., 8:36 ч.

Пред онзи избор... 

  Поезия » Философска
474 0 1

"Нали ти казах" - каза той

и продължи напред,

оставяйки те пред стария избор.

Не гледай надолу, там е страшно,

не слушай воя на вълците,

а само сърцето си, защото

колкото и да боли, то не греши.

И дори по грешния път

можеш да се върнеш отново.

Една грешка белязва живота ни,

тя е последен край

или ново по-добро начало.

Тя е нашият урок,

забивайки сърцето спряло.

Всичко ли беше шега или

не си казахме последно "Сбогом"?

И тръгна си той,

оставяйки те пред избор отново.

 

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не сме безгрешни,но сме истински!Трябва да продължим с гордо вдигната глава!След всяко тръгване има ново идване!
Предложения
: ??:??