"Нали ти казах" - каза той
и продължи напред,
оставяйки те пред стария избор.
Не гледай надолу, там е страшно,
не слушай воя на вълците,
а само сърцето си, защото
колкото и да боли, то не греши.
И дори по грешния път
можеш да се върнеш отново.
Една грешка белязва живота ни,
тя е последен край
или ново по-добро начало.
Тя е нашият урок,
забивайки сърцето спряло.
Всичко ли беше шега или
не си казахме последно "Сбогом"?
И тръгна си той,
оставяйки те пред избор отново.
© Стеси Все права защищены