13.10.2013 г., 15:47 ч.

"Предай нататък..." 

  Поезия
898 0 6

Посвещавам този стих на Наталия Симеонова

 

Разноцветни, трагични човешки съдби,

до една с отпечатък - страдание.

И проблясват в очите горчиви сълзи...

Боже, защо е това наказание?

 

Тъжна приказка, кратък сюжет...

От екрана струи състрадание...

И с развяти коси, точно в този момент,

чудесата поднася Наталия.

 

И вълшебната пръчица в ръцете добри

изпълнява мечти и желания...

И поражда усмивки там, където дори

е било само черно страдание.

 

И си мисля, дано всеки с трудна съдба

срещне своята приказна фея.

Боже, дай им от твоята сила добра

и в очите им слънце да грее.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??