13.03.2011 г., 20:06 ч.

Предател 

  Поезия » Друга
563 0 1

Ти продаде свойта обич свята

за къщи, вили и пари.

Избяга от битка, скри се в дупка,

съща мишка стана ти.

 

И какво накрая се получи?

Загуби своите мечти...

 

И Дориян Грей тъй се продаде

за вечна младост, красота,

но в замяна загуби своята вечна Душа

и оказа се в тъма...

 

И моля те сега, върни си своята Душа - 

 няма тя цена,

 родена да живее на свобода!

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А пък Адам се поколеба - той намрази своята жена,
    щото Тя откъсна не друго , а ябълкатА!

    Защо пишете тези нещааааа?!
Предложения
: ??:??