Ще изкарам момента в предателство,
както са тръпнали много до мен.
Театрално ме лъхва животът ти -
кой от кого по-изкусен лъжец.
Овладяни с прецизност, изтънчени,
ще убиваме с всеки свой жест,
а пък сутрин, грижливо разказани,
имената ще ни бъдат предтекст.
Няма смисъл - бунтуват незрелите
и в редиците стъпкват нозе.
Пак ще паднат в боя с театрите
и ще се възродят врагове.
© Обичаща Всички права запазени