2.06.2009 г., 21:13 ч.

Предателство 

  Поезия » Любовна
458 0 0

Сега отново предаде ме ти,

остави ме сама,

заради нейните лъжи,

и отново болката усещам аз.

 

Подари ми най-прекрасния подарък,

да остана сама,

права беше тя - "радвай му се, докато

можеш... после няма да е с теб,

няма да се върне, както става по филмите"

 

Предаде ме отново ти,

това не ще ти го простя,

защо на нея вярваш ù,

веднъж предаде те и няма да е последен,

както ти предаде мен за пореден път.

 

Благодаря Ви, то бе най-хубавият

подарък, наистина, както казва тя.

Имаш един "голям" подарък,

отне те от мен.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??