Сега отново предаде ме ти,
остави ме сама,
заради нейните лъжи,
и отново болката усещам аз.
Подари ми най-прекрасния подарък,
да остана сама,
права беше тя - "радвай му се, докато
можеш... после няма да е с теб,
няма да се върне, както става по филмите"
Предаде ме отново ти,
това не ще ти го простя,
защо на нея вярваш ù,
веднъж предаде те и няма да е последен,
както ти предаде мен за пореден път.
Благодаря Ви, то бе най-хубавият
подарък, наистина, както казва тя.
Имаш един "голям" подарък,
отне те от мен.
© Джулияна Николова All rights reserved.