17.10.2008 г., 18:19 ч.

Предателство 

  Поезия » Любовна
820 0 0
 

 

Защо, приятелко добра?

Какво направих, за да бъдеш толкоз зла?

Не трих ли твоите сълзи,

когато беше тъжна ти?

Защо го взе от мене

след приятелското време?

"Мразя те от дън душа!"

"Мразя те", ще го изкрещя.

Остави ме съвсем сама,

без капка жал и срамота.

© Иф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??