Oct 17, 2008, 6:19 PM

Предателство 

  Poetry » Love
824 0 0
 

 

Защо, приятелко добра?

Какво направих, за да бъдеш толкоз зла?

Не трих ли твоите сълзи,

когато беше тъжна ти?

Защо го взе от мене

след приятелското време?

"Мразя те от дън душа!"

"Мразя те", ще го изкрещя.

Остави ме съвсем сама,

без капка жал и срамота.

© Иф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??