19.09.2017 г., 22:14 ч.

Предавам се 

  Поезия » Еротична
820 1 1

Безумно много те обичам
на теб отдадох сърцето си и своята душа.
Дадох ти тялото си и невинността.

Обичам да усещам силните ти две ръце,
увити около врата ми,
спиращи дъха,
карат ме да те искам още повече,
да изпадам във екстаз
пак
и пак,
и пак.

Влудяваш ме с пръстите игриви, 
бавно плъзгаш ги по мен,
открехваш викове диви, 
и тихи стенания, щом влязат във мен,
полудявам, 
не мога, 
предавам се в плен.
 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??