25.09.2010 г., 0:55 ч.

Предчувствие 

  Поезия » Любовна
620 0 2


 

 

Моето име се съдържа във тебе –

аз не зная какъв е този жребий,

какво приготвила ни е съдбата

неуловима, безпощадна;

дали пътят ни ще бъде кратък,

или ще блести необозримо;

дали ще има любов и горещи нощи

и палещо желание за още и още...

Единствено сърцето знае

и се вълнува предарително

заради чувствата неизживяни,

заченати във въздуха, там, "горе",

витаещи в простора на мечтите,

в копнежа вечен на душите

да срещнат своята душа-близнак...

© Ивайла Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все още не съм; въпросният човек, който ме вдъхновява за тези стихове, е наистина моя сродна душа и всичко е страшно "съдбовно", но...крайно недостатъчно...
  • Дано си срещнала твоята душа -близнак !
Предложения
: ??:??