29.03.2018 г., 0:30 ч.

Предчувствие 

  Поезия » Любовна
486 4 18

Предчувствам

несломимата екзалтация

на лятото...

Там някъде където

вълните на морето

прииждат с топли чувства.

Усещам как нежни изгреви

жадуват нови срещи!

И ние с теб ще срещнем 

залезни вечерни

в които обичта живее

без доказателства и клетви...

Кому са нужни те

и за кого?

Нали без думи се обичаме?

Предчувствам как потъваме

като огън в хоризонта!

 

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??