6.09.2020 г., 22:10 ч.

Предчувствие 

  Поезия » Любовна, Строги форми
347 3 2

Следа от теб да търся аз не спирам.

Не съм се уморил от любовта.

Навсякъде с надеждата се взирам

и повече опива ме мечта.

 

Ще бъде трудно, но ще те намеря.

Ще прекося пустини и гори.

По стръмни планини ще се катеря,

ще диря в океаните дори.

 

С душата си в небето ще се скитам

и този полет няма да е празен.

Звездите искрено за теб ще питам

и отговор ще ми дадат прекрасен.

 

Предчувствие за теб е силно, да!

От теб ще пия приказна вода!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??