ПРЕДЧУВСТВИЕ ЗА ЛЮБОВ
Предчувствие за преживяване прекрасно
предизвика в мен опиянение.
Проблесна в миг усещането (без)опасно,
породи и прилив на вълнение.
Тръпката на трепетно очакване
наелектризира податливото тяло.
Усетът на тайнствено загатване,
обсипа с иглички сърцето позамряло.
Нетърпеливо се надигна трепетът нов
с феноменално шесто чувство на знамение.
Но дано само предчувствието за любов
не е поредното лъжливо привидение!
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени
Младене, благодаря ти за ценните коментари и неизменната подкрепа. Поздрави!.