29.05.2020 г., 10:34 ч.

Преди будилника 

  Поезия » Любовна
308 0 0

ПРЕДИ БУДИЛНИКА
===============

 

Подари ми,
моля те,
минутка, миг,
сега,
миг, преди будилника,
минутка нежност
и целувка,
минутка с теб,
преди забързания ден,
преди безброй лъжи,
преди тежките борби
и компромисите на деня,
преди хаоса от суета,
низ от дни и седмици безсмислени,
минутка само - аз и ти...
За да издържа...
Жадувам те, 
очаквам те, 
подари ми себе си за миг,
преди будилника,
преди старта на деня...
Миг - споделена нежност,
миг - бягство от деня,
мигът на смисъла
и любовта...


14.04.2017

© М В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??