Преди да ме убиеш
С навлажнени очи
сърцето ми разкъсваш.
Моля те, замълчи!
Излишно е да говориш!
От цветята ти черни
мирише ми на самота!
С една прощална целувка
ти ми чертаеш смъртта!
Утре облечи се в черно.
Тялото ми ще гори в огън!
Целувам те сега за последно,
преди да ме отрови твоето сбогом!
©
© Красимир Иванов Всички права запазени