21.10.2009 г., 15:02 ч.

Преди да те разплащам 

  Поезия » Любовна
568 0 2

Преди да те разплащам, любими,

с крила прекършени и душевна сиротност,

преди да заглъхне сърдечният вик

с най-тежката в сърцето ми болка,

преди лудостта да ме върже за нея

и хладно да отсече: "Виновна",

ще бъда твоята гореща желаност

и неповторима единственост.

Ще бъда миг, в небето ти вписан.

Ще бъда твоя съдба и истинност,

и твоята звездна поличба.

И не ме е страх, че утре ще си далече,

уплашен от дързостта, с която обичам.

Денят е днес и аз съществувам.

Любовните ми лудости...

О, да... струват си!

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??