8.06.2010 г., 21:59 ч.

Преди да те загубя 

  Поезия » Любовна
583 0 2

И този път страхът ми проговори,

а знаех, че не трябва да го слушам,

врата към тихата ми ревност се отвори,

като хомот, притискащ мойта гуша.

 

И пак се блъскам в твоите неща,

обсебен, ако утре ме напуснеш,

какво ще правя, как ще издържа,

дали светът ще се превърне в пустош.

 

Под сенките на тъжния ми поглед

намирам начин, ако ти изневеря,

навярно любовта ще си отиде,

но аз ще бъда силен след това.

 

ps. С любовта идват и съмненията.

     Любовта носи и сълзи.

     Блажени са тези, които я опознаят до края и я запазят чиста.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вечната любов и ... вечните съмнения! Доверие е нужно ... Поздрав!
  • Пак си тук и пак е ... истинско!
    Послеслов се римува с...
    кой каквото си избере..
Предложения
: ??:??