28.03.2007 г., 14:44 ч.

Преди години... 

  Поезия
814 0 2

"Хей, здравей, отново се срещаме!
Виж, пак е лято и не сме променени..."
Само промяната вътре усещаме
в чувствата ни от години стаени!

Вярно, преди години се обичахме -
бяха дните същите като тези...
Имената си с наслада изричахме,
но и тази любов накрая залезе.

"Здравей" днес ти казвам нехайно,
а нима можеше да те подмина?!
По улицата познах те съвсем случайно,
а може да не те позная догодина.

А времето тече и нищо не оставя,
преди години името ти за мен бе свято!
А днес без малко не позволих да го забравя
и заключих го... в онова далечно лято!

© Златина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не,съгласна съм с теб..беше любов,но "голямата" ме чака някъде напред
  • Това не е била голямата ти любов Щом с такава лекота го заключваш "в онова далечно лято"...
    Чудесни стихове - леки и ефирни!..
Предложения
: ??:??