19.06.2008 г., 10:26 ч.

Преди и днес 

  Поезия
537 0 13
Преди да те достигна, се разминах
със блясъка на падащи звезди.
Катапултирах... после се издигнах,
но там в небето ми не беше ти...
Преди да се родя, умирах трудно,
за да съзиждам твоя земен Рай.
Мечтите ми осъмваха безлунни,
в които търсех теб, любов, докрай. 
Но днес, когато я премивам
картината на твоя илюзонен свят,
усещам, че още в мен те има
и чувам музика във твоя глас.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??