21.02.2012 г., 18:10 ч.

Преди и сега 

  Поезия » Любовна
499 0 1

Преди, кога на пейката стояхме
и прегърнати звездите брояхме,
свързваше ни висша сила, сила,
сърцата покорила.
Тогава бяхме двама различни,
различни, до болка нелогични.
И някак нощта танцуваше,
някак весело светеше уличната лампа
и сладки бяха твоите уста.
Сега, пейката и звездите са там,
но нас ни няма, сега... я няма.
И вече сме носталгични,
един към друг почти безразлични,
някак тъжно свети уличната лампа
и само спомен са твоите уста.

© Емил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво преживяване,запази спомена и продължи напред.Ще имаш още незабравими моменти!
Предложения
: ??:??