Feb 21, 2012, 6:10 PM

Преди и сега 

  Poetry » Love
502 0 1

Преди, кога на пейката стояхме
и прегърнати звездите брояхме,
свързваше ни висша сила, сила,
сърцата покорила.
Тогава бяхме двама различни,
различни, до болка нелогични.
И някак нощта танцуваше,
някак весело светеше уличната лампа
и сладки бяха твоите уста.
Сега, пейката и звездите са там,
но нас ни няма, сега... я няма.
И вече сме носталгични,
един към друг почти безразлични,
някак тъжно свети уличната лампа
и само спомен са твоите уста.

© Емил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво преживяване,запази спомена и продължи напред.Ще имаш още незабравими моменти!
Random works
: ??:??