23.10.2014 г., 18:04 ч.

Преди и сега 

  Поезия » Хумористична
589 0 1

                    Преди и сега


       Защо да роптаем и пискаме,

       сега можем да говорим, каквото си искаме

       но да ядем каквото има!

       / Ако има /

 

                         Съвет

 

       Това е само съвет от мен,

       не е ни сзделка, нито оферта.

       Живота стана много несигурен

       затова си изяждай първо десерта!!!

 

                       Аритметика

 

       Ей, богу,

       ако разделиш малкото на много

       се получава много малко!

       Жалко!!!

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??