18.09.2007 г., 16:27 ч.

Преди нощното дежурство 

  Поезия
420 0 2
 

Преди нощното дежурство



Облякох си зелената пижама

с надежда за спокойна нощна смяна.

Парлангото обаче мисли друго

и цяла нощ ще ме събужда грубо.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??