28.01.2011 г., 9:20 ч.

Преди полет 

  Поезия » Философска
928 0 11
Бяла стая, прозрачни стени,
душата стъкло е.
Сребърна нишка живота крепи,
стон и въздишка.
Бяла стълба съдбата реди,
крехки са още крилете.
Дихание тежко сграбчва мига,
преди да полети.
Вкопчва се здраво в калния свят,
не иска белите стълби.
Не знае какво е отвъд Светлината,
но Бог така нареди.

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??