5.11.2009 г., 14:32 ч.

Преди зората 

  Поезия » Друга
627 0 5

Моли се тази вечер за мен,
да се спасят духа и душата ми,
утре ще докажа, че съм и тлен,
а на площада ще показват главата ми.

Тази вечер вземи ми прости,
за това, което направих или не сторих,
за това, че не стигнах до твойте сълзи,
за това, че вместо да слушам, говорех.

Тази вечер заради мен се засмей,
влюбих се във смеха ти и го обичах,
а после забрави и... живей,
исках те... но те отричах.

© Никодим Сертов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??