21.10.2011 г., 21:14 ч.

Предизборно 2011 

  Поезия » Хумористична
408 0 2

Както кучето си разхождах предизборно,
подуши, горкото, афиша на един кандидат.
Не разбрах дали се излъга, или пък сигурно
разпозна в него свой събрат.
Вдигна крак, препика го обилно
и с радост размаха опашка -
не за визията стилна,
а на поредната помиярска "аркашка".

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??