Oct 21, 2011, 9:14 PM

Предизборно 2011 

  Poetry » Humour
417 0 2

Както кучето си разхождах предизборно,
подуши, горкото, афиша на един кандидат.
Не разбрах дали се излъга, или пък сигурно
разпозна в него свой събрат.
Вдигна крак, препика го обилно
и с радост размаха опашка -
не за визията стилна,
а на поредната помиярска "аркашка".

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??