7.02.2024 г., 20:56 ч.

Предизвикателство 

  Поезия
86 1 0

Опитайте се!

Завържете вятъра.

Ако можете-

реката замразете!

В мозъка ми гъвкав

вашите модели-

чакат отдавна 

словесната глина

да ги направи вечни!

Ще бъда НОВИЯТ 

ОГЮСТ РОДЕН!

А скулптурките ви излети-

няма да приличат 

на "Мислителя"

Опитайте се-

завържете вятъра,

ако можете

потоп да спрете!

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??