Опитайте се!
Завържете вятъра.
Ако можете-
реката замразете!
В мозъка ми гъвкав
вашите модели-
чакат отдавна
словесната глина
да ги направи вечни!
Ще бъда НОВИЯТ
ОГЮСТ РОДЕН!
А скулптурките ви излети-
няма да приличат
на "Мислителя"
Опитайте се-
завържете вятъра,
ако можете
потоп да спрете!
© Веси Филипова All rights reserved.