Навън е дъждовно и сиво,
но ти си моят приказен миг.
Копнея да дишам за тебе,
да живея с този порив велик.
Навън е оловно небето,
но в душите ни греят слънца.
Препускат сърцата от щастие,
докосваме с теб вечността.
Навън природата плаче,
а любов-магия дошла е при нас.
Вълшебен подарък е чувството
да се обичаме в предколеден час.
21.12.2008
© Васил Георгиев Всички права запазени