30.12.2022 г., 19:52 ч.  

Предложение 

  Поезия » Гражданска
503 0 0

Омръзна ми от тези политици,

прав се оказа алековият герой,

те са маскари, алчни и циници,

първо мислят за джоба свой!

 

Наивни надежди в душа имах,

че ще оправим тази държава,

това се оказа в очите ни прах,

цяла Европа ни се подиграва!

 

Омръзна ми от изцепки и провали,

държавата не можем да подредим,

пак добре, че поне Господ ни жали,

но кога животът ще стане поносим!?

 

За много професии тук има университети,

а не за политици, от които зависят мнозина!

Нека за тези, що ще приемат тази щафета,

има същото, та да цъфти и нашата родина!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??